پلاستيکها با زايمان زودرس ارتباط دارند
به گزارش گروه علم و آموزش ايرنا از «يو اس اي تودي»، اين مطالعه بيانگر آن است که اين نوزادان زودرس در طول زندگي خود ميلياردها دلار هزينه درماني دارند. محققان مسئول اين مطالعه منتشر شده، تماس روزانه با فتالات و مواد شيميايي مصنوعي مورد استفاده در اقلام روزانه را با استفاده از دادههاي مربوط به 5 هزار مادر بررسي کردند. اين مطالعه افزايش خطر زايمان زودرس را نشان داد که اين مساله در آمريکا نيز افزايش يافته است.
فتالاتها گروهي از مواد شيميايي هستند که براي انعطافپذيري پلاستيک و شکستن آن استفاده ميشود. آنها اغلب نرمکننده ناميده ميشوند. بعضي از فتالات ها به عنوان حلال (مواد حلکننده) براي مواد ديگر استفاده ميشوند. از آنها در صدها محصول مانند کف وينيل، چسبها، مواد شوينده، روغنهاي روان کننده، پلاستيکهاي اتومبيل، لباسهاي پلاستيکي (باراني) و محصولات مراقبت شخصي (صابونها، شامپوها، اسپريهاي مو و لاکهاي ناخن) استفاده ميشود.
از فتالات به طور گستردهاي در پلاستيکهاي پلي وينيل کلرايد استفاده ميشود که براي توليد محصولاتي مانند فيلم و ورق بستهبندي پلاستيک، شيلنگهاي باغ، اسباببازيهاي بادي، ظروف ذخيرهسازي خون، لولههاي پزشکي و برخي از اسباببازيهاي کودکان استفاده ميشود.
ميليونها تن فتالات هر ساله در آمريکا توليد مي شود و اين کشور يکي از اصليترين توليدکنندگان مواد شيميايي در جهان به شمار مي رود. اين مواد در اقلام متداول خانگي و حتي در صنايع غذايي به کار مي روند. اين مطالعه جديد به شواهد و مدارک قبلي درباره زيانهاي اين محصولات ميافزايد. هر چند توليد مواد شيميايي داراي قوانين خاصي است، اما شرکت هاي شيميايي به سمت توليد مواد شيميايي جايگزين روي آوردهاند که به گفته کارشناسان مطالعات زيادي درباره آنها انجام نشده است. اين مطالعه جديد ظاهرا نشان داده است که اين مواد جايگزين نيز به همان اندازه زيانبار هستند.
دکتر لئوناردو تراساندي مولف اصلي اين تحقيق گفت: ما در ارتباط با محافظت از جامعه در برابر پلاستيکها نه تنها راه حل ندادهايم بلکه يک مشکل بزرگتر ايجاد کرده ايم. وي خاطرنشان کرد که اين مطالعه تاکيدي بر وم پايان دادن به آلودگي پلاستيکي جهاني است. يک مطالعه ديگر انجام شده توسط همين محققان در ماه ژانويه نشان داده بود که تماس با پلاستيکها در سال 20 در حدود 249 ميليارد دلار هزينه براي درمان بيماريها بر جا گذاشته است.
اين نکته حائز اهميت است که اين مطالعه جديد مشاهداتي است و وما يک تاثير علت و معلولي پلاستيک ها بر زايمان پيش از موعد را ثابت نميکند. با اين حال دانشمندان مي گويند اين تحقيق از شواهد و مدارک مشخص شده استفاده کرده و يافتههاي جديدي درباره مواد جايگزين شيميايي ارائه مي کند.
منبع : سيستم همکاري در فروش آنلاين بازارباز
پلاستيکها با زايمان زودرس ارتباط دارند
رازهاي موفقيت در آزمونهاي نظام مهندسي: کليد قبولي در دستان شما ب
مواد ,استفاده ,مطالعه ,شيميايي ,ميشود ,توليد ,مواد شيميايي ,استفاده ميشود ,زايمان زودرس ,مطالعه جديد ,مواد جايگزين ,زايمان زودرس ارتباط